google.com, pub-1355929376209830, DIRECT, f08c47fec0942fa0Pawz Dog Boots Review - Maximum Winter Protection - Puppy Small
Training

Pawz Dog Boots Review – Maximum Winter Protection

Dit bericht kan affiliatielinks bevatten. We kunnen geld of producten verdienen van de bedrijven die in dit bericht worden genoemd.

Lang geleden in 2016 kregen we Pawz Dog Boots voor Stetson om zijn poten tegen de hitte te beschermen. Helaas hebben wij destijds geen Pawz Dog Boots review geschreven.

Het goede nieuws is dat we vandaag een Pawz Dog Boots-recensie hebben voor bescherming tegen de kou.

Harley en Charlie hebben de recensie van vandaag samengesteld over de Pawz Dog Boots in hun winterwonderland.

Pawz hondenlaarzen

UPDATE: Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op MyDogLikes op 12 januari 2015. We hebben onlangs bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd hier op PuppyInTraining.com.

Jullie hebben allemaal wel eens honden in laarzen gezien… en de hilariteit die volgt als ze er daadwerkelijk in proberen rond te lopen.

Hoe dwaas deze video’s ook mogen lijken, hondenslofjes zijn niet zomaar een modestatement, maar een praktisch en essentieel onderdeel om je hond het hele jaar door veilig en gezond te houden (ja, je hebt me gehoord niet gewoon in de sneeuw).

Pawz rubberen hondenlaarzen-logo

Lichaamsbeweging is essentieel om onze honden fit en gezond te houden PawZ- Herbruikbare, wegwerpbare, waterdichte hondenlaarzen zijn het vierseizoensaccessoire dat je moet hebben.

MyDogLikes Pawz hondenlaarzen recensie! Pawz is een wegwerpbare, herbruikbare en biologisch afbreekbare hondenlaars!

Pawz hondenlaarzen zijn gemaakt van natuurlijk, biologisch afbreekbaar rubber en lijken een beetje op leeggelopen ballonnen voordat ze worden opgezet.

Ze zijn bedoeld om te worden hergebruikt, maar zijn wegwerpbaar, dus worden geleverd in verpakkingen van 12 stuks.

Maattabel Pawz hondenlaarzen

Pawz is beschikbaar voor honden in alle verschillende maten, en ze waren zo vriendelijk om ons een aantal van hun grote (zwarte) hondenslofjes ter beoordeling te sturen!

We gebruiken (en houden van) Pawz nu al een aantal jaren, dus we waren erg enthousiast om ze grondig in de spotlight te zetten!

PawZ zijn NIET de hondenlaarzen van je grootmoeder…

Het is ongemakkelijk… ik voel je.

Een deel van de reden dat we de ongemakkelijke (maar toch heerlijke) video’s hierboven zien, is omdat wanneer honden traditionele slofjes aantrekken, ze de grond niet langer kunnen voelen.

Elke hoge stapbeweging wordt getemperd; voorzichtig, maar tegelijkertijd volkomen grillig en gek.

Pawz maakt hondenlaarzen van natuurrubber die wegwerpbaar en herbruikbaar zijn. Ze zijn er in verschillende maten en nu in het zwart!

Omdat PawZ is gemaakt van flexibel rubber, wordt elke stap die een hond zet niet alleen beschermd, maar zorgt hij er ook voor dat hij de grond kan voelen en vasthouden zoals hij dat gewend is.

Hoewel de eerste keer dat u ze gebruikt, uw hond allerlei gekke dingen kan doen (zoals geloven dat hij aan de grond vastzit), zijn deze gekke afleveringen kort en vluchtig.

Zodra je ze verleidt met iets lekkers of het toverwoord WALK zegt, gaan ze er zonder nadenken vandoor!

Klaar voor een wandeling met PAWZ-laarzen

Hoewel typische slofjes van hoge kwaliteit meer dan $ 50 kunnen kosten, zijn de semi-wegwerpbare hondenslofjes van PawZ niet duur, maar doen ze absoluut hun werk!

In tegenstelling tot hun meer traditionele tegenhanger, waarbij een verloren of gescheurde laars een grote herinvestering betekent (en een nieuwe set laarzen), kan PawZ worden gedragen totdat er één scheurt of onvermijdelijk verloren gaat, en een nieuwe laars uit de verpakking van 12 kan worden gedragen. neem zijn plaats in!

Pawz maakt wegwerp hondenslofjes die ook herbruikbaar zijn. Dit zijn de enige hondenlaarzen die voor ons hebben gewerkt en onze jongens vinden het geweldig hoe ze de grond eronder kunnen voelen.

Zelfs bij dagelijkse wandelingen in de winter (wanneer we ze het meest gebruiken), hebben we nooit meer dan één rugzak per seizoen gebruikt.

Hoewel ze kunnen scheuren, bewaren we soms de exemplaren met gaten van spijkers enz. We gebruiken ze alleen niet als we de waterdichte afdichting nodig hebben die ze doorgaans bieden.

Pawz hondenlaarzen zijn waterdicht en perfect voor winterse omstandigheden. Bescherm die poten tegen ijs, zout en sneeuw!

Hoe gebruik je Pawz hondenlaarzen:

PawZ hondenlaarzen lijken op een leeggelopen ballon en kunnen gemakkelijk worden uitgerekt (zelfs met een puppy met wiebelende kont), terwijl ze precies daar blijven waar je ze nodig hebt tijdens actie.

Het aantrekken is eenvoudig en wordt gemakkelijker naarmate u het vaker doet!

PAWZ Hondenlaars Stretch

Ik begin met het uitrekken van de opening van de laarzen. Vervolgens gebruik ik een van mijn handen om in de poot te knijpen, zodat deze mooi strak zit.

Vervolgens plaats ik de laars voorzichtig op de kant van de poot die het dichtst bij mijn hand ligt en span ik de opening vervolgens over het resterende deel van de poot.

Of… als je wat tijd hebt, probeer dan deze truc van onze goede vrienden Gouden Woefs hier demonstreren.

Pawz hondenlaarzen aantrekken

HULPVOLLE HINT: Als uw pup erg geïnteresseerd is in de laarzen terwijl u ze probeert aan te trekken, geef hem dan een bot/kong gevuld met pindakaas, zodat hij minder aandacht aan u besteedt.

Een beetje bezorgd nadat je ze hebt aangetrokken?

Probeer ze te vertellen dat ze gaan wandelen en/of geef ze wat training traktaties om ze af te leiden.

Binnenkort zullen ze hun laarzen gaan associëren met wandelingen en ze misschien zelfs gaan ronddragen!

Klaar voor een wandeling!

We hebben veel gepraat. Waarom heeft uw hond deze nodig?

De poten van uw hond zijn niet zo sterk als u denkt

De voetzolen zien er misschien onoverwinnelijk uit, maar ze zijn net als de menselijke huid gevoelig voor de elementen.

Dit geldt vooral als de winter voor de deur staat. Het is erg belangrijk om te weten welke potentiële gevaren je in deze tijd van het jaar kunt tegenkomen en wat je eraan kunt doen!

(OPMERKING: Klik hier om te zien hoe Pawz hondenlaarzen dat kunnen bescherm de poten van uw hond tegen de zomerhitte!)

Pawz maakt de perfecte hondenlaarzen voor de winter. Deze rubberen laarzen zijn gemakkelijk aan te trekken en blijven goed zitten. Ze zijn ook nog eens heel betaalbaar!
 • Wintergevaren:
  • Temperatuur – Weet je hoe je huid klovend en droog wordt in de bittere kou? Voor uw hond is het niet anders. De voetzolen kunnen barsten en bloeden bij temperaturen onder het vriespunt – niet verwonderlijk als je bedenkt dat ze direct over de sneeuw en het ijs moeten lopen!
  • Sneeuwophoping – Kijk goed naar de poten van uw hond de volgende keer dat hij binnenkomt van een wandeling of ravotten in de sneeuw. De kans is groot dat je een bal ijs of sneeuw tussen de voetzolen aantreft. Dit geldt vooral als je een langharige hond hebt. Dit haar is als een magneet waar de sneeuw op kan klonteren en bevriezen. Het is onnodig om te zeggen dat deze opeenhoping aanzienlijk ongemak en irritatie kan veroorzaken.
  • Zout en ijs smelten – Het zout en het chemische ijs dat in deze tijd van het jaar onze trottoirs en wegen bedekt, kan bijtend zijn voor de pootjes van uw hond. Nog zorgwekkender is wanneer uw hond de resten van zijn geïrriteerde poten likt nadat hij naar binnen is gekomen!
Sneeuw Pawz laarsjes

Waarom MyDog van Pawz hondenlaarzen houdt

Wij gebruiken PawZ nu al meer dan 3 jaar (bekijk onze superoude recensie hier) en kan er niet genoeg goede dingen over zeggen!

 • Bescherming
  • Weer – Zoals we hierboven hebben uitgelegd, zijn Pawz perfect voor het beschermen van de pootjes van uw hond in allerlei weersomstandigheden (en andere gevaren die met dit weer kunnen samenvallen).
  • Allergenen – Voor honden met seizoens-/contactallergieën zijn deze door de hemel gezonden! De jongens kunnen genieten van het buitenleven zoals honden dat zouden moeten doen, en ik weet zeker dat ze later geen geïrriteerde, pijnlijke en rode poten zullen hebben!
  • Water – Toen Charlie onlangs zijn poot bezeerde, gebruikten we PawZ om zijn verband droog te houden als hij naar buiten ging.
We konden een Pawz hondenlaars gebruiken om Charlie's verband droog te houden.
 • Tractie
  • Naarmate Harley ouder wordt, wordt het steeds moeilijker om van de hardhouten vloeren op te staan. Het dragen van PawZ in huis helpt hem als hij het moeilijk heeft, door hem net dat beetje extra steun te bieden.
  • PawZ is ook ideaal voor therapiehonden die vaak rondlopen in ziekenhuizen, scholen of andere gebouwen met glanzende industriële vloeren. Dankzij PawZ zijn ze stabieler en is de kans kleiner dat ze uitglijden of overmatige slijtage aan hun gewrichten veroorzaken.
Pawz zijn hondenlaarzen die blijven zitten! Ze zijn bovendien herbruikbaar, wegwerpbaar en zeer betaalbaar!
 • Netheid
  • Niet alleen zorgt het waterdichte karakter van PawZ ervoor dat de pootjes na een wandeling gemakkelijk kunnen worden opgeruimd, maar ze houden ook wat ik graag hun ‘onderwagen’ noem, schoon. Ze zien er niet langer uit als het vuile wiel van je auto… Als je PawZ draagt, komt er heel weinig water en vuil op hun lichaam terecht… Langharige hondenmama’s en -papa’s, je begrijpt wat ik bedoel!
Ik ben een paar setjes Pawz Dog Booties aan het drogen. Deze rubberen hondenlaarzen zijn wegwerpbaar maar herbruikbaar.
 • Waarde
  • Laarzen van hoge kwaliteit kunnen meer dan $ 50 kosten voor een pakket van 4. PawZ varieert in prijs van $ 10-18 voor een pakket van 12, afhankelijk van de grootte van de poten van uw hond.
  • Hoewel PawZ’s worden geadverteerd als wegwerpartikelen, noem ik ze graag semi-wegwerpbaar. Je krijgt een schokkende hoeveelheid slijtage van elk exemplaar, maar als er onvermijdelijk iets met een exemplaar gebeurt, is het geen probleem, gooi het gewoon weg en vervang het afzonderlijk!
  • Zoals met alles kan de levensduur van de laars worden verlengd door na gebruik de tijd te nemen om hem schoon te maken, bijvoorbeeld door hem plat te leggen en ervoor te zorgen dat hij niet aan elkaar plakt.
Pawz hondenlaarzen maten
 • Milieu-impact
  • We vinden het absoluut geweldig dat Pawz hondenlaarzen biologisch afbreekbaar zijn, dus je hoeft je niet rot te voelen als het tijd is om de oude weg te gooien en een nieuwe set in te ruilen!
Tijd voor een wandeling met PAWZ

Wil je Pawz zelf uitproberen?

Opslaan op Pinterest

Pawz Dog Boots Review - Maximale winterbescherming

Topkeuzes voor onze puppy’s

 1. BESTE PUPPYSPEELGOED
  Wij houden van: Calmeroos puppyspeeltje met hartslag- en warmtepacks – Perfect voor nieuwe puppy’s. Helpt de angst in hun nieuwe huis te verminderen.
 2. BESTE HOND KAUW
  Wij houden van: Mighty Paw Naturals peststokken – Al onze puppy’s houden van bijten, knabbelen en kauwen. We gebruiken graag Bully Sticks om dit ongewenste gedrag af te wenden.
 3. BESTE HONDENTRANSTEN
  Wij houden van: Crazy Dog Train-Me Treats – We gebruiken deze als onze hoogwaardige traktaties voor onze blindengeleidehondpups.
 4. BESTE VERS HONDENVOER
  Wij houden van: De Hond van de Boer – Een paar maanden geleden zijn we begonnen met het voeren van Raven vers hondenvoer en ze vindt het heerlijk! Ontvang 50% korting op uw eerste bestelling van The Farmer’s Dog.

Bekijk meer van onze favorieten op onze nieuwe puppychecklist.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button