google.com, pub-1355929376209830, DIRECT, f08c47fec0942fa06 Best Online Dog Training Courses for Resource Guarding - Puppy Small
Training

6 Best Online Dog Training Courses for Resource Guarding

beste online cursussen voor het bewaken van hondenbronnen

Als hondeneigenaar kan het omgaan met het bewaken van hulpbronnen een zware strijd zijn. Het is een veel voorkomend maar uitdagend gedrag dat draait om het instinct van uw hond om zijn voedsel, speelgoed of zelfs mensen te beschermen. Deze cursussen, ontworpen door experts op het gebied van hondengedrag, bieden u uitvoerbaar advies, stapsgewijze strategieën en medelevende benaderingen om dit probleem te helpen verlichten en beheersen, waardoor een gezondere relatie tussen u en uw harige vriend wordt bevorderd.

Onze keuzes voor de beste online hondentrainingslessen over resourcebewaking

Het iHeartDogs-team beoordeelde alle populaire online hondentrainingen, waaronder een les over zindelijkheidstraining. Dit zijn onze topaanbevelingen:

1. K9 Trainingsinstituut (beste overall)

K9 Opleidingsinstituut Trainer met Hond

K9 Opleidingsinstituut belooft uw hond te trainen in gedrag door dezelfde technieken te gebruiken die worden gebruikt om geleidehonden zo kalm en braaf te houden. Het grootste deel van de training van dit bedrijf is gericht op lichaamstaal in plaats van op verbale commando’s. Deze methoden kunnen voor alle honden werken, ongeacht hun leeftijd of ras.

De online training van dit bedrijf begint met een gratis workshop waarin onderwerpen als blaffen, kauwen, zindelijkheidstraining, bijten, aan de lijn trekken, inbraak en het negeren van commando’s aan bod komen. Zodra u de gratis trainingsworkshop heeft voltooid, kunt u ervoor kiezen om meer online lessen te kopen om het leerproces van uw harige vriend te bevorderen. Trainen is tenslotte iets dat het hele leven van uw hond moet worden voortgezet, en niet slechts voor één les.

De trainers van dit bedrijf zijn vooral gepassioneerd door het trainen van reddingshonden, zodat ze betere kansen op succes krijgen in hun nieuwe huis.

2. SpiritDog-training (beste met een beperkt budget)

SpiritDog online trainingsbanner

SpiritDog-training biedt online hondentrainingen voor honden van alle leeftijden, rassen, gedragingen en trainingsniveaus. De hondentrainers van dit bedrijf hebben video’s gemaakt om hondenouders door elke cursus te leiden, en u kunt video’s zo vaak als nodig opnieuw bekijken. Iedereen die zich aanmeldt voor SpiritDog krijgt levenslang onbeperkte feedback van professionele trainers. Als je dus vastloopt tijdens het kijken naar een video, kun je een trainer zoveel vragen stellen als je wilt.

U kunt kiezen uit afzonderlijke cursussen, of u kunt bundels kopen om geld te besparen. Hier zijn enkele van de populairste lessen en bundels van SpiritDog:

SpiritDog-cursussen zijn altijd gericht op het zindelijk maken van uw hond en positieve bekrachtigingstraining om van training een opbeurende, productieve ervaring voor honden te maken en hen klaar te stomen voor succes. Deze lessen verschillen van persoonlijke training omdat u hiermee uw hond in uw eigen tempo kunt trainen in een omgeving die voor hem of haar comfortabel is.

3. Koninkrijk van huisdieren

Jongeman die hond traint

Koninkrijk van huisdieren biedt verschillende boeken gewijd aan hondentraining. Toch hebben veel ouders van huisdieren er meer baat bij om hondentraining in actie te zien dan er alleen maar over te lezen. Daarom heeft het bedrijf ook veel online trainingsvideo’s te koop, over onderwerpen als lopen aan de lijn, blaffen, kauwen en agressie.

Zodra u een trainingspakket aanschaft, krijgt u levenslange toegang tot die inhoud. Alle cursussen van Kingdom of Pets zijn gericht op het creëren van positieve ervaringen voor honden, en ze leren klanten hoe ze op beloning gebaseerde training effectief kunnen gebruiken op een manier die gunstig is voor zowel u als uw hondgenoot. De trainers van Kingdom of Pets willen ervoor zorgen dat hun trainingsbronnen effectief zijn voor ouders van huisdieren, dus als u binnen de eerste 60 dagen van de training geen succes boekt, kunt u zonder vragen uw geld terugkrijgen.

Bij dit bedrijf kunt u echter een gratis cursus van 6 dagen uitproberen voordat u iets betaalt, om er zeker van te zijn dat dit het juiste leerbedrijf voor u is. De gratis cursus biedt informatie over honden- en kattentraining, de gezondheidsbehoeften van huisdieren en het gedrag van dieren.

4. Hersentraining voor honden

Hersentraining voor honden klasse

De professionele trainer die loopt Hersentraining voor honden heeft tien jaar lang haar trainingsmethoden geperfectioneerd. Haar online trainingslessen zijn dus diepgaand en ontworpen om elk gedragsprobleem bij honden aan te pakken, hoe ingewikkeld de problemen ook lijken. De training richt zich op de mentale stimulatie van een hond om zijn intelligentie en leervermogen te vergroten. De cursussen helpen hondenouders ook om de oorzaak van het probleem te achterhalen, in plaats van het alleen op een oppervlakkig niveau op te lossen.

Enkele van de vele onderwerpen waarop deze trainingen zich richten, zijn zindelijkheidstraining, springen, graven, overmatig blaffen en het negeren van commando’s. De cursusvideo’s komen tot de kern, zodat u geen tijd hoeft te verspillen. De trainer benadert elk probleemgedrag door een manier te vinden waarop de hond begrijpt wat hij zou moeten doen.

Zodra u de bundel van al deze lessen bestelt, biedt de trainer u onderweg ondersteuning wanneer u die nodig heeft. De eerste 60 dagen van het programma zijn een proefperiode, dus als u geen succes behaalt met de trainingspraktijken, kunt u uw geld terugkrijgen. Zo belangrijk is het succes van uw hond voor dit bedrijf.

5. Dunbar Academie

Dunbar Academy Hondentraining

Net als K9 Trainingsinstituut, Dunbar Academie biedt een gratis cursuscollectie voor hondenouders die niet zeker weten of online training geschikt voor hen is. Ze bieden verschillende gratis cursussen aan, zoals ‘Gids voor het krijgen van een puppy of hond’, ‘Zes eenvoudige stappen om de gedragsproblemen van uw hond op te lossen’ en ‘Gedrags- en trainingsprogramma voor hondenopvangplaatsen.

Als de manier waarop de gratis cursussen werken u bevalt, kunt u tegen een maandelijks of jaarlijks bedrag meer diepgaande cursussen volgen. Met het abonnement heeft u toegang tot honderden uren aan inhoud om uw hond te helpen slagen. Die inhoud omvat video’s, e-boeken, podcasts, werkbladen en webinars, dus er zijn methoden die iedereen aanspreken. Je krijgt ook toegang tot een Facebook-groep waar je trainingsadvies kunt krijgen van hondentrainers en andere leden.

Als je je alleen op bepaalde trainingsgebieden wilt concentreren, kun je in plaats van een abonnement ook losse bundels aanschaffen. Enkele populaire bundels zijn onder meer puppytraining, gedragsproblemen en een spelletjesworkshop. De trainers bij dit bedrijf richten zich op games en beloningsgerichte trainingen om positieve resultaten te behalen.

6. Holly en HugoHolly en Hugo hondentrainer

Holly en Hugo biedt niet alleen diverse trainingen aan, maar heeft ook video’s over het gedrag en de verzorging van dieren. Met de hulp van huisdierexperts en ervaren docenten heeft u toegang tot een verscheidenheid aan video’s en inhoud om het leven van uw huisdier te verbeteren. De cursussen behandelen onderwerpen als training, dierenpsychologie, dierenoppas en verzorging.

Klanten kunnen cursussen afzonderlijk kopen of een gereduceerde prijs betalen om toegang te krijgen tot alle cursussen. Aan het einde ontvang je een certificaat van voltooiing. Sommige cursussen komen zelfs in aanmerking voor CE- en CPD-punten voor hondenliefhebbers die een carrière in de dierenindustrie willen nastreven.

Deze trainingsoptie is geweldig voor hondenouders die graag volgens een schema werken, want zodra u een cursus activeert, heeft u 60 dagen de tijd om deze te voltooien (tenzij u ervoor kiest om deze te verlengen). Als er een tijdslimiet is ingesteld, kan dit u helpen gemotiveerd te blijven om regelmatig te trainen, zodat uw hond succes kan hebben. De trainers van Holly en Hugo houden net zoveel van honden als jij, dus hebben ze deze cursussen opgezet om je harige vriend de beste ondersteuning te bieden.

Veelgestelde vragen over het bewaken van hulpbronnen

 1. Wat is het bewaken van hulpbronnen bij honden? Het bewaken van hulpbronnen is gedrag waarbij honden hun hulpbronnen (voedsel, speelgoed, mensen of ruimte) beschermen tegen anderen. Ze kunnen grommen, blaffen of zelfs bijten om te verdedigen wat zij als hun eigendom beschouwen.
 2. Is het bewaken van hulpbronnen een teken van agressie? Niet noodzakelijk. Het bewaken van hulpbronnen is een natuurlijk gedrag bij honden, geworteld in overlevingsinstinct. Als het probleem echter niet wordt aangepakt, kan het escaleren en tot agressieve reacties leiden.
 3. Wat veroorzaakt het bewaken van hulpbronnen bij honden? Het bewaken van hulpbronnen wordt doorgaans geactiveerd wanneer iemand een gewaardeerde hulpbron benadert of probeert af te pakken. Het kan verband houden met voedsel, speelgoed, locaties of zelfs mensen.
 4. Kan ik mijn hond trainen om het bewaken van hulpbronnen te stoppen? Ja, u kunt met uw hond samenwerken om het bewakingsgedrag van hulpbronnen te verminderen en te beheersen. Meestal gaat het hierbij om desensibilisatie- en tegenconditioneringstechnieken die geleidelijk de emotionele reactie van uw hond op de waargenomen dreiging veranderen.
 5. Hoe kan ik het bewaken van hulpbronnen bij puppy’s voorkomen? Begin door uw puppy te leren dat het opgeven van een hulpbron goede dingen kan opleveren. Oefen met het wegnemen van speelgoed of snoepjes en bied in ruil daarvoor een beter exemplaar aan. Dit kan helpen voorkomen dat de bewaking van hulpbronnen zich ontwikkelt.
 6. Is het normaal dat een hond zijn baas bewaakt? Hoewel het normaal is dat honden beschermend zijn, kan overmatige bewaking van een eigenaar tot problematisch gedrag leiden. Het is belangrijk om vanaf jonge leeftijd grenzen te stellen en socialisatie te bevorderen.
 7. Mijn hond bewaakt alleen bepaalde voorwerpen. Waarom is dat? Honden kunnen voorwerpen bewaken die zij uiterst waardevol achten. Dit kan een favoriet speeltje zijn, een specifiek voedsel of een favoriete rustplek. De waarde wordt bepaald door de hond, niet noodzakelijkerwijs door de eigenaar.
 8. Kan ik gehoorzaamheidstraining gebruiken om het bewaken van hulpbronnen te stoppen? Basis gehoorzaamheidstraining kan zeker helpen bij het beheren van de bewaking van hulpbronnen. Commando’s als “laat het” en “laat vallen” kunnen bijzonder nuttig zijn. Een gerichte aanpak om specifiek de bewaking van hulpbronnen aan te pakken kan echter ook noodzakelijk zijn.
 9. Wat moet ik doen als mijn hond een hulpbron begint te bewaken? Het is belangrijk om uw hond niet te confronteren of te straffen, omdat dit de situatie kan escaleren. Werk in plaats daarvan aan een trainingsplan waardoor uw hond zich prettiger voelt wanneer iemand zijn hulpbronnen benadert of ermee omgaat.
 10. Kan het bewaken van hulpbronnen volledig worden geëlimineerd? Hoewel het misschien niet volledig geëlimineerd kan worden, kan het bewaken van hulpbronnen zeker effectief worden beheerd. Het doel is om de angst en potentiële agressie van uw hond rond zijn hulpbronnen te verminderen tot een niveau waarop dit geen probleem is.
 11. Wat moet ik doen als mijn hond agressief wordt bij het bewaken van hulpbronnen? Als uw hond tekenen van agressie vertoont, is het raadzaam om een ​​professionele hondentrainer of gedragsdeskundige te raadplegen. Zij kunnen u helpen een veilig, effectief trainingsplan op te stellen dat is afgestemd op de behoeften van uw hond.
 12. Zijn bepaalde rassen gevoeliger voor het bewaken van hulpbronnen? Elk ras kan hulpbronnenbewaking vertonen, maar bepaalde rassen kunnen meer vatbaar zijn vanwege hun historische rol. Veel hangt echter af van de persoonlijkheid, ervaringen en training van de individuele hond.
 13. Heeft sterilisatie of castratie invloed op de bewaking van hulpbronnen? Sterilisatie of castratie kan bepaalde soorten agressie verminderen, maar het is geen gegarandeerde oplossing voor het bewaken van hulpbronnen, waarvoor gerichte strategieën voor gedragsverandering nodig zijn.
 14. Kan het socialiseren van mijn hond helpen bij het bewaken van hulpbronnen? Ja, socialisatie kan helpen door uw hond gepast gedrag aan te leren ten opzichte van andere honden en mensen. Het moet echter worden gecombineerd met specifieke training om de bewaking van hulpbronnen aan te pakken.
 15. Hoe moet ik een nieuw huisdier kennis laten maken met een hond die bewaking heeft? Introducties moeten langzaam, gecontroleerd en positief zijn. Houd waardevolle items buiten bereik tijdens de eerste vergaderingen om te voorkomen dat de resourcebewaking wordt geactiveerd. In dergelijke situaties kan overleg met een professional zeer nuttig zijn.

Het bewaken van hulpbronnen hoeft geen chronisch probleem te worden dat de band tussen u en uw huisdier belemmert. Deze best beoordeelde online hondentrainingen zijn er om u te helpen het gedrag van uw hond op een effectieve, meelevende manier te begrijpen en aan te pakken. Het geheim ligt in geduld, consistentie en een goed begrip van het perspectief van uw hond. Rust uzelf dus uit met de kennis en hulpmiddelen die deze cursussen bieden en verander de uitdaging van het bewaken van hulpbronnen in een kans om uw communicatie en relatie met uw huisdier te verbeteren. Vergeet niet dat het voor jullie beiden een leerzame reis is.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button