google.com, pub-1355929376209830, DIRECT, f08c47fec0942fa010 Best Teddy Bear Dog Breeders in the United States! (2023) - Puppy Small
Breed

10 Best Teddy Bear Dog Breeders in the United States! (2023)

PetDogPlanet.com is een Amazon Associate en wij verdienen aan in aanmerking komende aankopen.

Teddybeerpuppy’s zijn designerhonden, wat betekent dat het gemengde rassen zijn en dat er veel vraag naar is. Het zou het beste zijn als u op zoek gaat naar een ethische fokker die u in staat stelt de pups en hun ouders te ontmoeten. Deze fokker zal u de gezondheidsgegevens van de ouders verstrekken en potentiële kopers screenen voordat u een puppy aanschaft.

U moet ervoor zorgen dat u uw teddybeer koopt bij een verantwoordelijke en gewetensvolle fokker die er alles aan doet om gezondheidsproblemen te voorkomen. Teddybeerhonden zijn nog niet zo oud, dus het kan lastig zijn om een ​​betrouwbare fokker te vinden. Daarom hebben wij namens u onderzoek gedaan.

We hebben een lijst gemaakt van gerenommeerde teddybeerhondenfokkers die de beste teddybeerhonden aanbieden. Er zijn fokkers door het hele land, dus misschien zit er wel eentje in de buurt. Als alternatief kunnen sommigen uw puppy bezorgen of verzenden.

Beste teddybeerhondenfokkers in de Verenigde Staten!

#1. Beste teddybeerhondenfokkers in Alabama

Smeraglia's teddyberenfokker

Voor de eerste keer een huisdierouder worden kan een beetje eng zijn. Er zijn talloze dingen die u zenuwachtig kunnen maken als u een puppy aanschaft. Het doel van ‘Smeraglia’s TeddyBear Goldendoodles’ is om voor ieder gezin de meest geschikte metgezel te bieden.

Laatste update op 28-10-2023 / Partnerlinks / Afbeeldingen van de Amazon Product Advertising API

Er is een puppy voor iedereen; of u nu een huisdier, een therapiehond of een hulphond wilt, zij hebben de oplossing voor u.

Ze zijn gespecialiseerd in teddybeer Engelse Goldendoodle-puppy’s die zijn geboren en getogen in Alabama. Alle puppy’s ondergaan temperamenttests voordat ze bij hun nieuwe families worden geplaatst.

Ze zijn zeer professioneel, bieden uitstekende ondersteuning en, belangrijker nog, ze hebben geweldige puppy’s. Daarom zijn ze zo populair.

Smeraglia’s teddybeer Goldendoodles-details:

 • Locatie: 21307 Farmers Ln, Robertsdale, AL 36567, Verenigde Staten
 • Telefoon: 251-960-1311
 • Website: https://www.teddybeargoldendoodles.com/
 • E-mail: [email protected]

#2. Florida Fur Babies – Beste fokkers van teddybeerhonden in St. Petersburg, FL

Er is geen betere plek om een ​​teddybeerpup in Florida te krijgen dan Florida bontbaby’s. De eigenaren zijn Crystal Neuman en Joseph Neuman.

Ze fokken zelf geen honden, maar hebben samenwerkingsverbanden met fokkers. Hun fokpartners zijn hun bondgenoten. Hun bedrijf streeft ernaar hun klanten van dienst te zijn door hen te voorzien van puppy’s van de hoogste kwaliteit die op de markt verkrijgbaar zijn.

Voor puppy’s geven ze u een gezondheidsgarantie van 10 jaar. De eerste paar weken van puppy’s zijn buitengewoon betekenisvol voor hen, en ze zullen je een gezonde, goed aangepaste hond bezorgen.

Hun personeel is uiterst vriendelijk en zal u helpen met eventuele vragen of zorgen die u heeft, voor of nadat u uw vachtbaby’s ophaalt. Teddybeerpuppy’s zijn beschikbaar voor $ 1360 tot $ 3000. Na ons onderzoek ontdekten we dat het bedrijf een goede reputatie had. Ze krijgen zeer positieve recensies van klanten. Als u overweegt een puppy te kopen, raden we u aan eerst onderzoek te doen en met hem of haar te praten.

#3. Beste teddybeerhondenfokkers in Tucson, AZ

“het is een puppywereld” is een van Tucson, de meest betrouwbare teddybeerhondenfokkers van AZ. Ze zijn actief sinds 2009. Ze zijn een fokker van kleine speelgoed- en theekopjespuppy’s met volledige licentie die talloze soorten honden grootbrengt.

Ze hebben een A+ rating gekregen van het Better Business Bureau®. Ze geven advies en informatie over hoe u de gezondheid en het geluk van uw toekomstige puppy kunt garanderen nadat u hem mee naar huis heeft genomen.

Zij zijn een van de meest veelzijdige hondenfokkers die er zijn, met keuze uit meer dan 10 verschillende puppyrassen. Ze zijn gespecialiseerd in kleine, hypoallergene, niet-verharende rassen, en de honden en puppy’s zijn geschikt voor persoonlijke metgezellen in alles, van kleine appartementen tot grote huizen.

Hoewel de prijzen hier voor puppy’s misschien hoog lijken, krijgt u gezonde en goed opgevoede honden en een voorbeeldige service zodra u uw puppy thuisbrengt.

Daarnaast hebben we hun klantbeoordelingen gecontroleerd en positieve beoordelingen gevonden.

#4. StonyRidge-puppy’s – Portland, OR

Stoney Ridge Puppies is een familiebedrijf dat zich toelegt op het grootbrengen van gezonde, gelukkige en schattige puppy’s voor gezinnen die op zoek zijn naar een nieuwe vriend!

Het is een prachtige plek om puppy’s op te voeden met veel liefde, zorg en aandacht!

Het is belangrijk voor u om een ​​authentieke Shichon of Shihpoo te krijgen. Hun raszuivere puppyouders zijn genetisch getest en geregistreerd bij de American Kennel Club. Elk van hen heeft een geweldig temperament en structuur. Jaarlijks worden ze grondig onderzocht door hun erkende dierenarts. Ouders worden zorgvuldig gekozen om gezonde, hypoallergene en schattige StonyRidge-baby’s met geweldige persoonlijkheden groot te brengen!

De focus van StonyRidgePuppies in de eerste 10 weken van het leven van een puppy ligt op de juiste overgangen in puppyvoeding, socialisatie en vroege benchtraining. Ze vinden het essentieel om hun puppy’s een goede start te geven!

Stoney Ridge-puppy’s zijn puppy’s van de eerste generatie (F1), dus ze hebben uitstekende medische voordelen en specifieke eigenschappen die zijn doorgegeven door hun zorgvuldig gekozen AKC-ouders.

Shihtzu + Bichon Frise = Shichon

Shihtzu + speelgoedpoedel = Shihpoo

Ze hebben puppy’s te koop die klaar zijn om naar huis te gaan als ze 9-10 weken oud zijn. Ze zijn op de hoogte van hun vaccinaties en krijgen een neus-tot-staartcontrole bij hun dierenarts. Ze geven je een ontvangstdeken gemaakt door hun meisjes, een gezondheidsgarantie van twee jaar en levenslange ondersteuning! Neem de tijd en doe uw onderzoek voordat u uw eerste puppy bestelt. We hebben geprobeerd informatie over hen te verzamelen en hebben enkele positieve recensies gevonden.

#5. Lente groene pups

Spring Green Pups is de beste plek om een ​​teddybeerpuppy te vinden, het volgende lid van uw gezin! Het is een familiebedrijf, opgericht door Dusty en Brenda Thompson. Honden trainen is Brenda’s leven geweest. Als onderdeel van hun gouden standaard servicepakket geven Dusty en Brenda met passie hun deskundig advies door!

Dusty is een gepensioneerde plaatsvervangend sheriff van het Sheriff’s Department van Green Lake County.

Spring Green Pups is gespecialiseerd in hypoallergene rassen die weinig verharen. Hun rassen omvatten Cavapoos, Cavachons, Mini-Goldendoodles, Whoodles, Labradoodles, Sheepadoodles, Yorkies en meer!

Ze geven u een gezondheidsgarantie van twee jaar. Alle puppy’s krijgen een dierenartscontrole en hun puppy-inentingen, ontworming en behandeling tegen parasieten voordat u ze koopt. U kunt ook trainingsadvies krijgen voordat u het koopt, en levenslang advies via de telefoon. Bovendien bieden ze hondentraining bij hen thuis voor $ 50- $ 100 per uur.

#6.Petland Las Vegas

Petland Las Vegas is een lokale dierenwinkel in Las Vegas die al meer dan 21 jaar actief is. Het is de enige dierenwinkel in zijn soort in de omgeving. Duizenden gezinnen vertrouwen hen sinds 1967 toe om nieuwe huisdieren te krijgen.

Ze hebben een team van goed opgeleide, ervaren huisdieradviseurs die graag nieuwe hondenbezitters helpen. Dit aspect, samen met de productkwaliteit, selectie en echte liefde voor dieren, onderscheidt Petland.

Hun huisdieradviseurs richten zich op het voorlichten van mensen over huisdieren. Dergelijke informatie helpt klanten weloverwogen keuzes te maken die de kwaliteit van hun leven en dat van hun huisdieren verbeteren.

U krijgt een puppy van Petland die aanzienlijke veterinaire zorg en vaccinaties heeft gekregen.

 • Locatie: 8800 W. Charleston Blvd., Ste. #3 Las Vegas, NV 89117
 • Telefoon: 702-949-7387
 • Website: https://www.petlandlasvegas.com/

#7. PREMIER PUPS – Arlington, VA

Premier Pups is niet zomaar een hondenfokker; het is een landelijk netwerk van fokkers die puppy’s door het hele land verkopen. Ze verzenden overal in het land of halen ze lokaal op in Johnstown, Ohio. Er zijn Shichon, Cavapoos, Mini Bernedoodles, Maltipoos, Mini Goldendoodles, Shihpoos, Havapoos, Sheepadoodles, Doxiedoodles, Poo Chon, Yorkiepoos, Mini Aussiedoodles, Cockapoos, Pomapoos, Shorkies, Pomskys, Teddyberen, Morkies, Aussiechons, Yorkiechons, Cavachons, Pomeranians Maltezers, Franse Bulldogs, Shih Tzus, Havanese, Mini Aussiesese, Bichon Frise, Yorkies en Yorkshire Terriers zijn allemaal beschikbaar voor adoptie. De gezondheid van uw nieuw geadopteerde familielid heeft de hoogste prioriteit. Alle honden krijgen een royale gezondheidsgarantie van 10 jaar en zijn op de hoogte van vaccinaties en ontwormingsmiddelen. Het kan lastig zijn om de klantenservice van Premier Pups buiten Johnstown te bereiken. Hun klantenservice kan u mogelijk telefonisch helpen. Na wat onderzoek te hebben gedaan, vonden we zowel positieve als negatieve recensies. Als je in de buurt van Johnstown woont, is Premier Pups een geweldige plek om je teddybeerpuppy te krijgen. Dat komt omdat ze een groot team van dierenartsen, puppyverzorgingsspecialisten en ondersteunend personeel hebben.

 • Locatie: 13326 Miller Rd NW, Johnstown, OH 43031, Verenigde Staten.
 • Telefoon: +17408093074
 • Website: https://premierpups.com/

#8. Vier poten en een staart

Vier Poten en een Staart helpt gezinnen al meer dan 40 jaar bij het vinden van huisdieren die bij hun persoonlijkheid en levensstijl passen. Het bedrijf fokt geen honden, maar koopt puppy’s van fokkers met een USDA-licentie.

Ze werken samen met ervaren fokkers die kwaliteitshonden fokken en schattige puppy’s en fantastische volwassenen produceren voor eigenaren van gezelschapsdieren.

Zij kunnen tussen de 40 en 75 pups tegelijk aanbieden zodat wij de passende match kunnen vinden. Je krijgt voor je geld vrolijke dieren van topkwaliteit. Ze zorgen ervoor dat de puppy’s gezond, gevaccineerd en klaar om te vertrekken vertrekken.

Naast het koppelen van u aan een huisdier, informeert Vier Poten en een Staart u ook over het ras, de maat en de pasvorm voor uw huishouden, waarbij ze verder kijken dan ‘het is schattig’.

Wanneer u een puppy koopt, krijgt u een gratis dierenartscontrole. Gedurende zes maanden geeft de kliniek u 20% korting op routinematige diensten. De pup is genetisch gegarandeerd voor een jaar. U ontvangt een kopie van het vaccinatie- en ontwormingsdossier en een kopie van het medisch rapport. Uw hond wordt geregistreerd als deze raszuiver is. Levenslange personeelsondersteuning is ook inbegrepen. Er zijn veel positieve recensies over dit bedrijf. Voordat u een puppy aanschaft, raden wij u aan om hun kennel te bezoeken.

 • Locatie: 120 Northtown Dr NE, Blaine, MN 55434, Verenigde Staten
 • Telefoon: +17637860139
 • Website: https://fpaat.com/

#9. Teddybeerpuppies Lebanon, TN

Teddybeer-puppy’s‘is de meest betrouwbare plek in de Verenigde Staten om een ​​teddybeerpup te krijgen.

Het is een familiebedrijf in Michigan en Tennessee die levert aan luchthavens in het hele land.

Ze fokken kleine honden, zoals Zuchon, Shichon, Shihpoo, Pomapoo, Lhasapoo, Maltipoo, Maltipoochon en Daisy Dogs. Hun fokervaring is meer dan 25 jaar en ze produceerden uitsluitend gigantische rassen. Op een dag won een teddybeerpup hun hart, dus besloten ze designerpuppy’s te fokken. Sindsdien is het voor hen een succesvolle onderneming geweest om designerhonden te produceren.

Vul dit in aanvraagformulier om het adoptieproces te starten. Nadat u uw aanvraag heeft ingediend, kunt u een aanbetaling van $ 500 indienen, die wordt toegepast op de totale aankoopprijs. De aanbetaling wordt niet gerestitueerd, behalve als er geen puppy ter beschikking kan worden gesteld. Betaling dient te geschieden wanneer de pups 8 weken oud zijn, voordat uw teddybeer Family Teddy Bears verlaat. Ze bieden een gezondheidsgarantie van 4 jaar en een veterinair gezondheidscertificaat. Hun teddybeerpuppy’s wegen als volwassene tussen de 5 en 10 pond, verharen niet, zijn hypoallergeen en zeer loyaal aan hun baasjes. Afhankelijk van de kleur en het ouderras kun je een teddybeerpup van hen krijgen voor €1600 tot €3200.

 • Locatie: 91 Greenwood Drive, Lebanon, TN 37090
 • Telefoon: +15868541292
 • Website: https://familyteddybears.com/

#10. Petlandmeer St. Louis

Als u op zoek bent naar een teddybeerpup, is Petland Lake St. Louis wellicht een geschikte plaats om te bezoeken. Dit is een lokale, franchisedierenwinkel in Lake St. Louis die al sinds 2007 bestaat. Hun personeel is supervriendelijk en deskundig.

Het is een van de meest vreugdevolle ervaringen in het leven om een ​​puppy te kopen. Om een ​​Petland-puppy te worden, moeten puppy’s aan bepaalde normen voldoen. Uw puppy krijgt dierenartszorg en vaccinaties voordat hij bij u in huis wordt geplaatst. U hoeft zich geen zorgen over hen te maken. Naast het verstrekken van medische dossiers, verstrekken zij ook actuele vaccinaties. Elke puppy wordt geleverd met een microchip die klaar is voor gebruik. Ze geven u registratiepapieren, garanties en een materiaalpakket met trainingsvideo’s. Bezoek de winkel en vraag hun huisdieradviseurs om informatie over puppy-adoptie voordat u een beslissing neemt.

Dit soort informatie helpt klanten weloverwogen keuzes te maken die hun leven en dat van hun huisdieren verbeteren.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button